Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder kunt u de antwoorden vinden op enkele veelgestelde vragen.

Hoeveel kost de overblijf?

Voor scholen in Dordrecht zijn de kosten van de overblijf €2,50 per keer.

Bij geen of te late aanmelding zijn de kosten in Dordrecht €5,00 per keer.

Waarom automatische incasso?

LunchLokaal voert de overblijf uit voor een aantal basisscholen. Een doelstelling van LunchLokaal is om kosten voor ouders voor de overblijf zo laag mogelijk te houden. Het verwerken van losse betalingen is arbeidsintensiever en kostbarder dan het gebruik van automatische incasso. Daarom hebben we gekozen voor automatische incasso.

Wanneer wordt er geïncasseerd?

Na het eind van de maand krijgt u een factuur. Deze factuur wordt een week later geïncasseerd.

Hoe geef ik de dagen door wanneer mijn kind komt?

U logt via de site www.lunchlokaal.nl in.

U logt via de site www.lunchlokaal.nl in. Vervolgens gaat u naar het kopje “jaarkalender”. U kiest dan het kind en klikt op “bekijk”. U kunt in de agenda de komende maanden zien. U klikt dan de gewenste startdatum aan op de kalender en die week wordt dan zichtbaar voor u. U kunt nu aangeven op welke dag u kind overblijft. Zodra u een dag aanvinkt komt er een blauwe link achter. Hier kunt u op klikken om een vaste overblijfdag op te geven. U kunt nu een periode opgeven voor vaste overblijfdag. Zo wordt automatisch voor iedere week in die periode de overblijfdag aangevinkt. Sla de wijziging op en keer terug naar de jaarkalender. U ziet nu op welke dagen uw kind is aangemeld voor de overblijf. Let op! Uw wijzigingen zijn niet altijd direct zichtbaar. Dit is de uiterlijk de volgende werkdag het geval. Op korte termijn zal deze verwerking veel sneller gaan.

Hoe voer ik meerdere kinderen in?

Bij de eerste aanmelding kunt u 1 kind invoeren. Als u daarna inlogt op de site met het wachtwoord dat u per e-mail heeft ontvangen, kunt u meerdere kinderen aanmelden door te klikken op “Toevoegen nieuw kind”.

Overblijftegoed over en nu?

Het is mogelijk dat u nog overblijftegoed over heeft van vorig schooljaar. Dit overblijftegoed wordt verrekend met de eerste factuur van het nieuwe schooljaar.

Wat gebeurt er met vakantie- en feestdagen?

Vakantiedagen en feestdagen worden niet in rekening gebracht. Ook als uw kind middels de jaarkalender is aangemeld voor een vakantiedag zal deze dus niet in rekening worden gebracht. Hetzelfde geldt voor dag waarop heel de school dicht is door bijvoorbeeld een studiedag. Is slechts een deel van de school vrij, dan dient u zelf uw kind af te melden.

Uw vraag staat er niet bij?

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Dan kunt u een e-mail sturen naar administratie@lunchlokaal.nl.