Overblijfouder worden


 • Gezellig team met ouders
  van de school.

 • €12,50 vergoeding per
  overblijfdag.

 • Krijg korting op de
  overblijf van je kind!

Overblijfouder bij LunchLokaal

Ben je een ouder op één van onze scholen en wil je graag overblijfouder worden? Mooi! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste ouders die ons willen helpen met de overblijf. Het maakt daarbij niet uit of je iedere week beschikbaar bent of af en toe een keer mee wilt helpen als invalkracht. 

Onze overblijfouders zijn allemaal ouders van de school en begeleiden in combinaties van 2 á 3 ouders een groep van tussen de 15 en 30 kinderen. Daarvoor ontvangen zij een vergoeding van 12,50 per overblijfdag en als overblijfouders hoeven ze niet te betalen voor dagen waarop hun kinderen overblijven. Vier keer per jaar hebben we na de overblijf een vergadering waar we met alle overblijfouders bespreken hoe het gaat en voor nieuwe overblijfkrachten bieden we gedurende het schooljaar een basiscursus voor de overblijf.

Een overblijfdag begint voor overblijfouders een kwartier voordat de bel gaat. In die tijd maken we de ruimte klaar voor de overblijf, maken we drinken en printen we de presentielijsten zodat we weten wie er komt. Als de bel gaat halen een paar ouders de kleuters op uit de klas en ontvangen de andere ouders de rest van de kinderen. Als iedereen er is gaat een deel eerst buitenspelen en het andere deel schuift aan tafel om te eten. Tijdens de lunch deel je als overblijfouders drinken uit en schuif je bij de kinderen aan tafel om samen te lunchen en tijdens het buitenspelen hou je toezicht. Aan het einde van de overblijf brengen we de kleuters weer terug naar de klas en als de kinderen in de klas zitten ruimen we het overblijflokaal op zodat alles weer netjes is.


  Vacatures


  Voor de onderstaande locaties zijn we op zoek naar nieuwe overblijf ouders:  Beatrixschool


  Grp: Alle Leeftijden
  Dag: Ma-Di-Do (1-2 dag)

  Neem contact op

  Julianaschool

  Grp: Alle Leeftijden
  Dag: Ma-Di-Do (1-2 dag)

  Neem contact op

  Johan Frisoschool

  Grp: Alle Leeftijden
  Dag: Ma-di-do (1-2 dag)

  Neem contact op


  Alle scholen

  Inval-ouders
  Voor als het nodig is.

  Neem contact op
   
   
   

  Word een overblijfouder!


  Kom je ons helpen?
  Laat hier een bericht achter en we nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.